Avansert behandling av depresjon

Axon Klinikken

Axon Klinikken

Axonklinikken kan med glede fortelle at vi fra februar 2022 offisielt går over til å bli en del av Awakn Life Sciences. Awakn Life Sciences er et bioteknologisk selskap består av et større team med verdens ledende forskere, psykiatere og psykologer som utvikler nye former for psykedeliske medisiner og terapier. Awakn har som mål å bidra til at disse terapiformene kan tilbys i England og Europa.

Vårt samarbeid med Awakn medfører en rekke endringer. På overflaten så bytter vi navn fra Axonklinikken til Awakn. Mer i dybden innebærer dette et tettere samarbeid med ledende forskere og spesialister på Ketamin- og psykedelika-assistert terapi, som er tilknyttet Awakn Life Sciences. I praksis vil vi gå over til en behandlingsmodell hvor nyere evidensbasert terapi får en større plass i behandlingsforløpene. Dette vil bety at vi også ansetter flere psykologer og behandlere på klinikken. Ketamin har vist seg å være en svært effektiv medisin, og mer og mer forskning tyder på det at ketamin og terapi sammen kan gi de beste forutsetningene for trygge og langvarige endringsprosesser. Fordi vi ønsker at våre pasienter skal ha best mulig effekt og mest varige endringer i livet, vil kombinert terapi være en nødvendig del av behandlingspakken.

Endringen vil tre i kraft fra februar 2022. Du kan lese mer på den engelske nettsiden her.

Behandling som er mest effektivt mot depresjon
Axon Klinikken er dedikert til å gi den mest avanserte behandlingen mot depresjon.

Axonklinikken følger behandlingsprotokollen utviklet ved National Institute of Mental Health og de kliniske retningslinjene publisert av American Psychiatric Association og American Society of Ketamine Physicians. Vi tilbyr en sikker og effektiv behandling, basert på 20 års klinisk forskning.Behandling av vanskelige lidelser
Vi tilbyr symptomlindring ved depresjon, bipolar lidelse og kronisk smerte
Alvorlig depresjon

Opptil halvparten av alle som lider av depresjon, har enten ikke tilstrekkelig nytte av tradisjonell behandling, eller tåler ikke bivirkningene av antidepressiva. Mange fortsetter dermed å lide av det som kalles behandlingsresistent depresjon. Depresjon er i dag den ledende årsaken til uførhet i verden, og behovet for bedre behandlingsmuligheter er stort.

Les mer
Bipolar lidelse

Suksessraten ved behandling av bipolar depresjon ligner suksessraten ved behandling av annen depresjon. Vitenskapelige studier gjort ved National Institute of Mental Health og andre forskningsinstitutt over hele verden har funnet at mange mennesker har utbytte av behandling med NIMH protokollen.

Les mer
Kontakt oss
Har spørsmål i forhold til behandlingen vennligst kontakt oss via e-post.
E-post
kontakt@axonklinikken.no
Addresse
Øvre Slottsgate 7
0157 Oslo
Telefon
+47 21403819